top of page

Pandemic

Akik ismernek tudják, hogy egy olyan személyiség vagyok aki bárhol bármilyen helyzetben feltalálja magát. Biztos sokan megköveznek a következő szavaimért, de ez a koronavírus ideje alatt sincs másként.

Természetesen ez azért is van, mert Magyaroországot szerencsére nem érintette olyan megrázóan ezidáig a járvány. Kijárási tilalmunk nem, minössze korlátozásunk volt és az sem huzamosabb ideig. Valamint a természetbe járás sem volt tiltólistán a tevékyenségek között. Kevéssel is beérem, elég egy kis természet és a műhelyem. :)

Persze féltem, pánikoltam, bezárkóztam, de aztán ahogy az események alakultak erőt gyűjtöttem és, ha mást nem is a természetbe kimerészkedtem feltöltődni. És miylen jól tettem, hiszen ez az a hely ahol mindig megtalálom önmagam és inspirációt, energiát gyűjtök.

Nem váltottam meg a világot, de nagyon sokmindet letisztáztam magamban/magammal. Felismertem az olyan ötleteimet amik habár jók, ám tovább ülnöm rajtuk nem szabad, mert zsákutcák. Rengeteg új ötlet merült fel bennem, melyeket listáztam és végiggondoltam, sőt akad amit már meg is valósítottam. Végre jutott időm a honlapomra is és feltöltöttem rengeteg itt még be nem mutatott munkát.

Aminek viszont a legjobban örülök, hogy úgy érzem elengedtem a görcsösséget, a mindenáron akarást és ezáltal visszataláltam a letisztult önmagamhoz, mely remélem megmutatkozik majd alkotásaimban is legyen azok akár képző vagy iparművészeti természetűek.

Instagram oldalamon osztottam meg a következő képet, beillesztem ide is, mert úgy érzem ez a kép jellemzi legjobban azt ami most bennem van. A nyugalmat és a boldogságot.


49 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page